Zoals sommige van jullie misschien wel gezien hebben, is onze site vernieuwd. We zijn druk bezig om alle producten op de website te zetten. Ik kan je vertellen.....een hele klus. Eerlijkheidshalve gebiedt te zeggen dat Marlene er de meeste tijd in steekt, maar haar gezucht is af en toe in heel Ridderkerk te horen ;-)

Baby’s Only

Ik heb de schone taak op me genomen om alle producten van Baby’s Only van informatie en een foto te voorzien. Ineens verbaas je je over de hoeveelheid verschillende producten van dit merk. Super tof, maar tja, het mag wat uurtjes kosten.  Om een lang verhaal kort te maken... ik was bij elk artikel informatie aan het toevoegen of het in de wasmachine gewassen kon worden, toen ik op het idee kwam om eens over het wassen te bloggen......

Waar was ik zonder jou.....

Nou, zonder kids was je waarschijnlijk niet zoveel aan het wassen. Een kind kan de was doen, gaat bij mij thuis in ieder geval niet op.

Kids brengen ontzettend veel kleur aan ons leven en om die kleur een beetje mooi te houden, wil ik wat wastips met jullie delen.

De meeste punten zullen voor iedereen wel bekend zijn, maar altijd goed om weer even op te frissen.

- Kleuren en materialen scheiden is belangrijk. Dit voorkomt dat je opeens een heel ander shirtje uit je wasmachine tovert. De kleuren en stoffen blijven langer mooi als je op kleur sorteert.

- Was kleding op de laagst aangegeven temperatuur.

- Was en strijk je kleding binnenste buiten.

- Sluit alle ritsen, knoopjes en haakjes.

- Stop kwetsbare kleding in een waszak of kussensloop.

- Kleding liever niet weken.  Vooral kledingstukken met meerdere kleuren gaan juist uitlopen,  als je ze een aantal uren in het water laat liggen!

- Was nieuwe artikelen met felle/ neonkleuren de eerste keren apart. Doe dit totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft. Wat kan helpen, is deze kleding met een beetje witte natuurazijn wassen. Dit zorgt dat de kleur niet meer afgeeft.

- Wasverzachter ruikt lekker fris, maar is voor babykleding niet aan te raden.

- Gebruik bij felle en neon kleuren geen kleurdoekjes. Hierdoor zullen felle kleuren eerder vaal worden.

- Ook door te veel wasmiddel wordt kleding vaal. Gebruik daarom weinig wasmiddel. Zeker als je al gebruik maakt van een vlekkenspray, dan heb je helemaal  weinig wasmiddel nodig.

- Bij witte was een schepje soda, zorgt voor een nog wittere was.

- Regelmatig  een was, met bijvoorbeeld handdoeken, op 90 graden wassen, zorgt ervoor dat je wasmachine lekker schoon spoelt.

Fotoshoot

Om nog even op Baby’s Only terug te komen; onze mannen mochten weer meedoen met de fotoshoot! Dus altijd leuk als Baby’s Only nieuwe producten toevoegd..... voor de foto’s dan.