Demo

Betalen

Demo

Artikelen die u via onze webshop bestelt en laat opsturen, kunt u online betalen via iDeal of vooraf betalen door overmaking naar onze bankrekening. U kunt er ook voor  kiezen de artikelen zelf op te halen bij ons in de winkel en daar af te rekenen.

  

iDEAL

Via deze betaalmethode kunt u online en veilig via uw eigen bank betalen. Een groot aantal banken in Nederland zijn bij dit initiatief aangesloten, zoals de ABN AMRO, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank en anderen. Bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Meer informatie over betalen met iDeal is te vinden op www.ideal.nl.

 

Vooraf overmaken

Als u geen gebruik wilt maken van online betaalmogelijkheden, dan is het mogelijk om het totaalbedrag van de bestelling, onder vermelding van het bestelnummer, over te maken op onze bankrekening. Na ontvangst van uw overmaking, zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk toezenden. Het totaalbedrag dient te worden overgemaakt naar IBAN: NL83RABO0160071259 t.n.v. Bauw VOF.

  

Betalen bij afhalen

U kunt ervoor kiezen de bestelde artikelen in onze winkel af te halen. In dat geval betaalt u gewoon op dat moment. In onze winkel kunt u zowel contant als met  PIN betalen.